headerL
headerR
Left effects
Right effects

 Stabijkennel

 

 

út it Griene Hert

 Stabijkennel

 

 

út it Griene Hert

spacer

 

De nieuwste berichten en foto's staan steeds boven aan.

22 juni 2014  Weer even een update over Tibbe.Hij groeit als kool en het bolletje wol wordt steeds meer een echte hond.
Afgelopen vrijdag zijn we voor het eerst naar de dierenarts geweest voor zijn inenting. Dat verliep prima en zij was ook zeer tevreden over hem.
En eigenlijk gaat het tot zover ook allemaal erg makkelijk. Tibbe slaapt 's nachts heerlijk in zijn bench en meldt zich 's ochtend tussen 6.00 en 6.30 uur.
We zijn er dus lekker vroeg uit ;-) Hij eet goed en vrijwel alle ontlasting belandt in de tuin of in het gras onderweg.
Overdag voor korte periode in de bench gaat ook prima al ligt Tibbe toch het liefst aan je voeten te slapen.
Vreemde mensen of honden worden allemaal enthousiast begroet. En de enorme aandacht van de kinderen op Hidde's school vindt ie ook geen probleem.
Hij is daarin echt heel makkelijk. De eerste ritjes met de fietskar vond ie wat minder! Ik had de hele weg een sirene achter me aan.
Maar de laatste keer was hij al meer dan de helft van de tijd stil. Ook daar zal hij dus vast wel aan wennen.
Onze grootste uitdaging momenteel is het bijten. Als hij wil spelen bijt hij in alles wat hij tegenkomt inclusief onze handen en benen.
Het bijten gaat natuurlijk nog niet hard maar evengoed willen we hem dit snel afleren. We boeken vooruitgang maar het gaat langzaam.
Geduld hebben dus! Verder is het gewoon een ontzettend lieve aanhankelijke hond. Op de foto's zijn Hidde en Tibbe samen met de waterbaan aan het spelen.
Hidde zorgt voor stromend water en Tibbe vangt de bootjes :-) Maar het allerleukst vind hij toch wel op pad gaan.
Lekker met Hidde door het hoge gras rennen, overal snuffelen en natuurlijk graven!

12 juni 2014  Hoi Jack en Ingrid,

Eindelijk dan ook een bericht van Tibbe uit Gouda ;-)  Het gaat heel goed met Tibbe. Hij voelt zich hier ondertussen echt thuis en begint al lekker ondeugend te worden. De eerste nacht in de bench vond ie niet leuk; hij miste zijn broertjes en zusjes enorm. Maar de twee nachten daarop heeft hij zonder te piepen de hele nacht geslapen. Ook qua zindelijkheid gaat het boven verwachting goed. Gisteren één ongelukje binnen en vandaag niet één! Verder ondernemen we elke dag weer iets nieuws. Naar Hidde's school, naar de winkel en vandaag voor het eerst naar puppycursus. Hij vindt alles leuk maar is daarna wel uitgeteld van alle nieuwe indrukken. De poes begint ook al aardig aan hem te wennen en zoekt hem zelfs steeds op. We hebben goede hoop dat die twee het wel gaan redden samen. Alleen heeft Tibbe de neiging achter de poes aan te gaan rennen. Het blijft toch een Stabij hè! Hij graaft ook of het zijn lust en zijn leven is en er zijn hier al diverse pluche ratten gedood ;-) Op het filmpje zie je Tibbe bezig met de rat. Op de achtergrond hoor en zie je Hidde en een vriendje achter de computer. Hidde en Tibbe kunnen heerlijk samen spelen maar ook goed naast elkaar. Het is heerlijk om weer een hond te hebben. En vooral deze! We genieten enorm van hem. Tot horens! Groetjes, Agnes.

 

algemeen

 

algemeen

Copyright (C) 2002-2017 by Jack Tomson
Privacybeleid | Gebruiksovereenkomst